skip to Main Content
0722 57 42 93 mail@graphicview.se
Adobe Affiliate

Adobe hjälper mig realisera min kreativitet

Adobe program är för mig självklara när jag vill skapa något kreativt. På denna sidan försöker jag samla de erbjudande som fins tillgängliga just nu!

Adobe gör min kreativitet gränslös

Själv använder jag Adobe program 99,9% till alla mina kreativa uppdrag. Det är därför jag kan stå bakom varumärket och rekommendera Adobe program. 

Om du köper Adobe program via min länk tjänar jag några kronor som jag kan lägga på att utforska ännu mera som jag sen gladeligen delar med mig till dig via mina kanaler.

Om du är ny Adobe användare så kan utbudet av program kännas överväldigande.

De flesta Adobe användare är bra på en handfull program, har ”ett hum” om en annan handfull program och är helt ointresserade om resten av programmen. Ingen kan vara bra på allt. Om du var bra på Photoshop för 10 år sedan så lär du upptäcka att Adobes utvecklare inte har läget på latsidan. Kunskap är dessutom färskvara det är därför det är bra att fylle på kunskapsbanken då och då. Jag lägger upp ett skena för vilka program och kurser jag ska gå under året. Problemet är att jag vill lära mig såååå mycket så min planering går ofta åt skogen. Min favorit kunskapsplattform nummer ett är Moderskeppet. Om du är intresserad ger jag 10% rabatt på medlemskapet. 

Jag vill att alla som vill skapa också ska kunne skapa!

För att kunna skapa vad du vill, antingen det är illustrationer, fotomontage, video eller en snygg layout till inbjudningskortet till grannens katts 3 år kalas, är det Adobe program du behöver. I allafall när du jobbar digitalt. 

Skissblocket och blyertspenna har ändå en viktig plats i mitt hjärta. 

När jag får i uppdrag att göra en logga börjar jag alltid med min vanlig hederlig blyertspenna och skissblocket. Det är något magiskt med handens verk. Det får igång ett kreativt flöde på ett helt annat sätt än om jag ”skissar” på min iPad. Skissar jag digitalt döljs kreativiteten bakom en slöja av teknik som iallafall hämmar min kreativitet, jag vet ej hur det är för dig.

Graphicview blomman
Back To Top