skip to Main Content
0722 57 42 93 mail@graphicview.se
Graphicview blomman

Välkommen till min portfolio inom Grafisk Design Logotype Illustration!

Här är min portfolio med grafisk formgivning, originalarbeten, webb grafik, logotyper, fotografier, illustrationer, animationer och film. Jag har jobbat som originalare och Art Director  i närmare 30 år. Sen 2014 i egen regi i mitt företag Graphicview och min portfolio innehåller en liten del av vad jag har producerat i mitt eget företag.

Graphicview blomman
Porträtt foto på Mette Koverberg driver Graphicview I See U ab

Porträtt foto på Mette Koverberg driver Graphicview I See U ab

Några ord om mig

Jag är numera en senior grafisk designer och illustratör. Efter många år som anställd i den grafiska branschen bestämde jag mig för att starta eget företag. Hösten 2014 tog jag steget och blev grundare och ägare till Graphicview I See U AB.

Jag säljer grafisk design, logo, grafisk profil, marknadsföringsmaterial, grafik till din hemsida, illustrationer, informationsgrafik, animation, förklarningsvideo, sätter böcker, ritar möten o workshop mm

Jag tänker att samarbete är roligare än konkurrens. Jag ser människan i kunden – inte kunden i människan.

Jag vill göra det svårbegripliga lättare att ta till sig med tydlig visuell kommunikation. För mig är det viktig att alla ska ha möjlighet att förstå för då blir livet mera rättvist.

Back To Top