skip to Main Content
0722 57 42 93 mail@graphicview.se
Silverfolie På 4 Färg

Silverfolie på 4 färg

Graphicview blomman

Silverfolie löste allt

Management partner kontaktade mig för att ta fram och designa deras nya folder. Upplagan var bara på 5000 ex så det blev naturligt att välja digitaltryck.

Porträtt Foto På Mette Koverberg Driver Graphicview I See U Ab

Porträtt foto på Mette Koverberg grundare av Graphicview I See U ab

Graphicview har gjort en del trycksaksmaterial till Management Partner tidigare

Management Partners

Management Partners behövde en logotyp som visualiserar Academy delen dvs utbildningsdelen av Management Partners verksamhet.

Management Partners håller skräddarsydda utbildningar för ledningsgrupper, styrelser och alla andra medarbetare på företag och i organisationer. Deltagarna får efter utbildningen ett diplom. Tom Lövstad som arbetar med strategi, internationellt- och interimt ledarskap kontaktade mig då Management Partners behövde en logotyp som visualiserar Academy delen dvs utbildningsdelen av Management Partners verksamhet. Vi träffades på Management Partners kontoret på Dockplatsen 1 i Malmö, Tom berättade om sitt företag och hur de har tänkt med den nya logotypen. Jag åkte hem till Lund med huvudet fullt av idéer. Nästa dag presenterade jag ett antal skisser för Tom och några av de gick v vidare med. Efter några korrektur rundor var vi alla nöjda med resultatet så vi spika den nya logotypen. Sedan gjorde jag snabbt en mall till diplomet.

Management Partners erbjuder utbildningar

Management Partners hjälper ledare att uppnå framgång – hela vägen. För att bli framgångsrik krävs MOD. Med det menar vi verkligen egenskapen MOD – att övervinna rädslor och göra det som måste göras i varje läge. MOD beror inte bara på egen styrka. Management Partners ger dig kunskap och verktyg att åstadkomma varaktiga förbättringar i ledarskap och organisation. En utbildning är tex Executive Program

Programmet riktar sig till dig som vill utvecklas i din exekutiva roll. Programmet passar också för dig som arbetar i en styrelse och vill ha en bred inblick i vad som ingår i VD rollen. Vi arbetar med personlig och professionell utveckling i nära möten.

Logotype Och Diplom För Mangement Partners
Back To Top