skip to Main Content
0722 57 42 93 mette@graphicview.se
Graphicview_blom_paus

Grafisk produktion – från idé till tryck och allt däremellan, även digitalt såklart.

Grafisk produktion – Så enkelt går det till. Vi träffas och pratar om dina behov. Du får en offert enligt prislistan. Om vi bestämmer oss för att fortsätta samarbetet, gör jag ett första förslag till dig som jag sedan korrigerar efter dina synpunkter. När vi är klara, gör jag färdiga original till tryck och eller till webb i de format du behöver.

Målet är att ditt företag skall synas på ett professionellt sätt.

Kan jag få hjälpa dig att visualisera ditt företag på ett nytt sätt, ge dig personlig service och få vara den du vänder dig till med det mesta som har med text, bild, form och illustration att göra?

Prestigelöst och lyhört hjälper jag dig med din logotyp, folder, broschyr, reklamkampanj, informationsblad, illustrationer, grafik till hemsidan … ja hela din grafiska profil om du vill. Målet är att ditt företag skall synas på ett professionellt sätt, ditt varumärke visualiseras och att din ide får ett ansikte.

  • Behöver du visa din ide, din produkt, ditt företag?
  • Behöver du visualisera ditt varumärke?
  • Syns din logga?
  • Ger du den rätta bild av ditt företag?
  • Skickar ditt varumärke rätt signaler?
  • Visar ditt grafiska uttryck din värdegrund?
  • Behöver du fräscha upp ditt grafiska uttryck?
  • Skickar du ut rätt sälj signaler?
  • Du vet väl att ett professionellt grafisk uttryck säljer bättre?

Vill du ha hjälp med att synas så som du vill att andra skall se dig

Jag och min bakgrund

Mette Koverberg driver Graphicview I See U abSenior grafisk designer och illustratör, grundare och ägare till Graphicview I See U AB. När jag utbildade mig till grafiker i Oslo sent 80-tal, fick vi välja inriktning mellan typografi eller lithografi. Jag valde lithografi dels för att jag alltid har uttryckt mig i bild och dels för att tekniken hade kommit längre på bildsidan. Och…Jag hade sett en Mac! I min ägo hade jag ett klistermärke med Apples första logotype – äpplet i regnbågens färger.

Ett år tidigare, gick jag med en ritmapp innehållande mina alster under armen och knackade dörr hos alla reklambyråer i Oslo och fick stryka över namnen ett efter ett i tur och ordning på de gula sidorna av telefonboken, urrivna från en telefonhytt uppe på Briskeby. Ett namn på listan förde mig till en adress på västkanten och upp en trapp längst upp till i ett vindsutrymme med utsikt över Oslos takåsar.

Där satt två män och jobbade på var sin Mac och med ritbord och spritspenna… de gjorde en reklamaffisch till Frejas NonStop choklad… från och med det ögonblicket var jag frälst! Och det är just den här händelsen som är kärnan i min passion och varför jag gör det jag gör.

Facebookfeed

1 vecka sedan

Graphicview

#länsförsäkringar har gett #egmont i uppdrag att ta fram en #bamsetidning på tema: miljö. #graphicview läser noggrant ... Läs merLäs mindre

Till Facebook

1 vecka sedan

Graphicview

När du tecknar i programmet Procreate kan du spara ut en film över händelseförloppet det kallas timelapse ... Läs merLäs mindre

Till Facebook

1 vecka sedan

Graphicview

Så här ser Emprogage ut i mina ögon 👀 ... Läs merLäs mindre

Till Facebook
Graphicview_blom_paus

Sammanhang

MARKET & MEDIA

Marketmedia

BOSTIK

Bostik

BNI

BNI

EMPROGAGE

Emprogage

MERSMAK

HÄLSA SOM VAL

Hälsa_som_val

HK MEDIA

HK-Media

VISIT ART

Visitart
Back To Top