skip to Main Content
0722 57 42 93 mette@graphicview.se

Grafisk design behövs när du vill synas professionellt och behöver bli TYDLIG i din marknadsföring

Kunskap i grafisk design behövs när din ide eller ditt budskap ska bli tydlig för din mottagare. En grafisk designers uppgift är att med professionell grafisk design leda läsaren eller mottagaren av ditt budskap genom annonsen, broschyren eller vad det nu är för trycksak eller on-line produktion vi gör. Ditt budskap eller din idé blir tydligare för mottagaren eller kunden och det genererar snabbare till affärer för dig.

Graphicview_blom_paus

Snygg och tydlig folder

Med en snygg och tydlig folder är det lätt för Lunds Finest att förklara sin företagsidé för nya kunder. Lunds Finest bedriver daglig verksamhet Lund. Jag tycker att det är extra roligt att få jobba med de för jag tycker att de jobbar imponerande med att leva sin värdegrund.

Folder till Lunds Finest
Folder till Lunds Finest

Graphicview tar fram paketlösningar.

Ta kontakt med oss på Graphicview om du funderar på att stå på mässan eller om du vill arrangera ett event och behöver marknadsföringsmaterial. Senaste uppdraget av mässmaterial var en paketlösning till HorseHub. Paketet innehöll Visitkort, A4 flyer, A3 skylt och rollup. HorseHub anlitade oss även till att designa deras logotype och fav-icon.

Logo grafisk profil och mässmaterial till HorseHub
Logo grafisk profil och mässmaterial till HorseHub
Logo grafisk profil och mässmaterial till HorseHub
Logo grafisk profil och mässmaterial till HorseHub
Graphicview_blom_paus

Många års utbildning och arbetserfarenhet har gett oss gedigen kunskap om dynamiken som byggs upp utav återkommande former, rubriker, bilder, vinjetter men även av växlingar mellan närbilder och avståndsbilder, olika storlekar, kalla och varma färger, hårda och mjuka former och av rörelseriktning. Den vackra och ofta enkla formen engagerar läsaren mest och gör att denne kommer in i budskapet. En förutsättning för att nå visuell rytm är också att läsaren känner igen sig i en väl genomtänkt layout som går igen som en röd tråd genom hela arbetet.

På mässan eller när du håller ditt event, behöver du material som visar vem du är. Ta gärna med visitkort, broschyr, folder, flyer, att stoppa i handen på besökare och en affisch och en roll up för att ”branda” ditt stånd. Tryckerier hjälper gärna till med mässmaterial. Det är när du behöver material med en genomtänkt design till mässan eller eventet, du behöver anlita mig eller tex en reklambyrå.

Graphicview_blom_paus
Back To Top