Illustrationer, logotyp och flyer

Illustrera träningspositioner till en träningskortlek

Samantha Lerviken och hennes företag Hälsa som val arbetar med hälsa som namnet antyder. Under covid19 perioden när det inte var så kul att gå till gymmet kom Samantha på att hon ville göra en träningskortlek som kan användas var som helst. Hemma eller på resan. Jag fick uppdraget att illustrera korten utifrån fotot tagna på Samantha när hon utför i 16 olika träningspositionerna. Här nedan visar jag ett urval.

Uppdraget var jätteroligt och också utfordrande då det var viktigt att det ser ut för att vara samma person som utför alla övningarna på alla korten. Personen skulle dessutom synas framifrån och i profil. Hälsa som Val återkom några månader senare med en komplemtering på ytterligare kort. Denna gången var det stretchingkort. Jag valde att låta stretchkorten skilje sig lite från träningskorten, det är därför färgen på träningskläderna har fått en mörkare nyans.

Träningskortleken kan köpas på Halsa som Vals hemsida.

Jag bara älskar att teckna på min iPad

Jag ritade korten på iPad i appen Adobe Fresco. Fresco var för mig helt nytt och revolutionerande för i den appen har du både vektor och pixelgrafik. Jag har tidigare använd Procreate för pixelgrafik och Adobe Draw för vektorgrafik.

programfönstre på iPad som visar hur illustrationerna till träningskortleken är ritade

Logotyp

Hälsa som val växte med bland annat träningskortleken och det kom till en punkt då företaget behövde byta logotyp. Det kändes roligt för oss att få gå djupare in i samarbetet och få ta fram deras nya logotyp

Flyer

Hälsa som val behövde att förstärka marknadsföringen av sin träningskortlek så då gjorde vi en flyer tillsammans

Rulla till toppen