Portfolio

Portfolion visar ett urval av mina uppdrag

Portfolion visar ett urval av mina uppdrag och exempel på projekt och arbetsprov som visar min grafisk formgivning och på hur jag illustrerar. Och så finns arbetsprov med som visar mitt originalarbeten, exempel på webbgrafik, logotyper, fotografier, illustrationer och animationer eller motion graphic eller rörlig bild och andra verk som representerar min arbetskapacitet och olika stilar. Några undersidor handlar om specifika uppdrag och andra sidor är samlingssidor var jag har samlat flera uppdrag under kategorier så som grafisk design, logo, böcker mm

Ett urval av mina arbetsprov finns representerad i Swedish Illustrators and Graphic Designers katalog 2023 och 2024

Jag har jobbat som originalare och Art Director i över 30 år. Hösten 2014 startade jag mitt företag Graphicview och min portfolio innehåller en liten del av vad jag har producerat hittills i företaget. Jag är utbildat Lithograf i Oslo. De första anställningarna jag fick var som Reprotekniker. Den gången arbetade jag vid ett ljusbord och gjorde mycket av det samma som jag idag gör i PhotoShop. Senare har jag jobbat som orginalare på ett tryckeri och Creativ director på byrår. Jag har arbetat några år med bilder och grafik till webben och med digital marknadsföring.

Hållbar portfolio

Jag delar helst min portfolio digitala istället för att skicka tryckta kopior. Att trycka upp en portfolio är såklart exklusivt fast en digital portfolio är lättare att hålla uppdaterad och aktuell. Med tanke på hållbarhet så är den digitala portfolion en vinnare såklart.

Rulla till toppen