Grafisk design

Grafisk design behövs när du vill synas professionellt och behöver bli tydlig med ditt budskap

Kunskap i grafisk design behövs när din ide eller ditt budskap ska bli tydlig för din mottagare. En grafisk designers uppgift är att med professionell grafisk design leda läsaren eller mottagaren av ditt budskap genom annonsen, broschyren eller vad det nu är för trycksak eller on-line produktion vi gör. Ditt budskap eller din idé blir tydligare för mottagaren eller kunden och det genererar snabbare till affärer för dig.

Snygg och tydlig flyer

Med en snygg och tydlig flyer är det lätt för Trabizz att förklara sin företagsidé för nya kunder.

Turkos är Trabizz färg. Jag gav flyeren färgerna turkos, orange, grönt och svart. Tangenterna är skurna ut ur bilden för att skapa en rolig effekt. Färgstrecken i sidan ramar in och sticker ut. Text och bilder är satt samman i InDesign. Fotoreturs och bildmanipulation är gjorda i PhotoShop. Tryckklar pdf är skapat i Acrobat enligt tryckeriets ICC profil.

Paketlösningar

Ta kontakt med oss på Graphicview om du funderar på att stå på mässan eller om du vill arrangera ett event och behöver marknadsföringsmaterial. Senaste uppdraget av mässmaterial var en paketlösning till HorseHub. Paketet innehöll Visitkort, A4 flyer, A3 skylt och rollup. HorseHub anlitade oss även tidigare, till att designa deras logotype och fav-icon.

marknadsmaterial för Horse Hub
marknadsmaterial för Horse Hub
symbol för Horse Hub

Din egen grafiska designer

Vill du ha din egen grafiska designer? en som känner ditt företag och som vet vad du vill ha. En som tecknar din logga, som snabbt och säkert kan designa fram  annonsen du behöver och som designar din bildekal.

Det kan kanske vara mig 🙂

annons, barn som bakar julkakor
ilustrarade hus himmel och snö
vit Nissan bil med Hemlyckans logo
Rulla till toppen