Pitcha uppdrag

Jag fick några tips om digital säkerhet som jag gärna delar med mig

Pitcha

Pitcha inför ett uppdrag – det vill säga skissa idéer och skriva ner hur jag tänker lösa uppgiften. Beroende av uppdraget kan en pitch ta 1 till 2 dagar att jobba fram. Ibland räcker det med uppstartsmöte och att jag går hem och skissar ett förslag utifrån vad vi kom överens om på mötet. En slags storyboard.

Offentlig upphandling

Här i veckan gjorde jag en helt ny grej, jag lämnat in ett anbud på en offentlig upphandling för första gång i mitt liv. Det var nog ingen avancerad upphandling, jag fick kryssa i en massa ja- och nej-ruter och så fick jag rita och lämna in arbetsprov. Det brukar nog krävas mera fritext och även vad jag begär för ersättning. Jag är i alla fall glad och stolt över att ha lämnat in.

Illustrationer som arbetsprov

Visuell kommunikation är min passion och jag kände endorfinerna komma när SLU behövde nya frilansillustratörer till sin artdatabas. Jag är ingen botaniker eller zoolog men jag kan rita. Här över ser du illustrationerna jag gjorda som arbetsprov till SLUs offentlig upphandling med syfte att hitta nya frilansillustratörer. Tekniken är min nya favoritteknik: min apple pencil i programmet Procreate på iPadden. För mig är det en ny kunskap och jag tränar och tränar. Obs Shiba Inu hunden är från ett tidigare projekt.

Rulla till toppen